Времето е влак, който не спира по гарите и няма нито минутка престой, но в гонитбата с него се раждат много рекорди.

Steam Locomotive 4449 a k a The Holiday Express with Christmas Lights at Oaks Amusement Park in Portland, Oregon

Времето е влак, който не спира по гарите и няма нито минутка престой, но в гонитбата с него се раждат много рекорди.

Новогодишните празници идват, за да ни напомнят, че и мечтите, и самочувствието ни следва да бъдат обновявани като разписанието на влаковете, защото човек е склонен да постига толкова, колкото очаква от себе си.
Каквото и да ти е поднесла отминаващата година – ние решаваме какво ще вземем от нея, огъня или пепелта, а понякога натрупаният горчив опит засилва апетита ни към сладките неща.
Нека животът да продължава да бие своя празничен барабан и под сипещи се новогодишни конфети да си пожелаем още 100 години да сме живи и здрави, а защо не и още 100 години суета!
Всеки миг е като клечка кибрит, гори само веднъж, а небето винаги е синьо. И под него е добре да имаш своя лична Алея на славата, която да напомня за миналите успехи, за скъпите моменти от личната история, за ценното и неповторимото от отминаващата година.
Не е нужно постиженията ти да бъдат изумителни, за да заслужават да бъдат оценени. Достатъчно е да са твоите моменти.
Нека тази Алея на славата в трудните дни на Новата 2018година да ти напомня, че винаги си струва да се потупаш по рамото. Защото по тази Алея върви и експреса на времето и когато чуеш свирката му в последните дни на годината, метни се в някой от вагоните му и профучи покрай земите на Дядо Коледа и Дядо Мраз, за да видиш, че той никак не е бездействал през цялата година.
Затова събирай сили за новия житейски крос през 2018та, като събереш наличните си ентусиазъм и приятели, и я посрещни с отворено сърце. Щастието не търпи да бъде отлагано.

Животът е такъв, какъвто е тук и сега.

Автомобилен транспорт

Симеон Славчев от Група 5: Без коли в центъра на София при мръсен въздух, помощи за ток, не за дърва

Енергийни помощи за ток и газ, а не на твърдо гориво, подмяна на отоплителните системи на гражданите – където е възможно газифициране и подмяна с отоплителни уреди, които да работят на ток […]

Uncategorized

Високоскоростен влак дерайлира в Анкара

Вискоскоростен влак катастрофира в Анкара. Загинали са най-малко четирима души, 43-има са ранени, съобщи губернаторът на Анкара Васип Шахин. Катастрофата е станала в 6,30 ч. местно време, когато скоростният влак потеглял от […]

Автомобилен транспорт

Наши превозвачи тръгват на бунт към Брюксел

Българските автомобилни превозвачи подготвят протест в Брюксел заради новия Пакет за мобилност, приет преди дни от министрите на транспорта от ЕС, обявиха вчера представители на автомобилния бранш след среща с […]