Времето е влак, който не спира по гарите и няма нито минутка престой, но в гонитбата с него се раждат много рекорди.

Steam Locomotive 4449 a k a The Holiday Express with Christmas Lights at Oaks Amusement Park in Portland, Oregon

Времето е влак, който не спира по гарите и няма нито минутка престой, но в гонитбата с него се раждат много рекорди.

Новогодишните празници идват, за да ни напомнят, че и мечтите, и самочувствието ни следва да бъдат обновявани като разписанието на влаковете, защото човек е склонен да постига толкова, колкото очаква от себе си.
Каквото и да ти е поднесла отминаващата година – ние решаваме какво ще вземем от нея, огъня или пепелта, а понякога натрупаният горчив опит засилва апетита ни към сладките неща.
Нека животът да продължава да бие своя празничен барабан и под сипещи се новогодишни конфети да си пожелаем още 100 години да сме живи и здрави, а защо не и още 100 години суета!
Всеки миг е като клечка кибрит, гори само веднъж, а небето винаги е синьо. И под него е добре да имаш своя лична Алея на славата, която да напомня за миналите успехи, за скъпите моменти от личната история, за ценното и неповторимото от отминаващата година.
Не е нужно постиженията ти да бъдат изумителни, за да заслужават да бъдат оценени. Достатъчно е да са твоите моменти.
Нека тази Алея на славата в трудните дни на Новата 2018година да ти напомня, че винаги си струва да се потупаш по рамото. Защото по тази Алея върви и експреса на времето и когато чуеш свирката му в последните дни на годината, метни се в някой от вагоните му и профучи покрай земите на Дядо Коледа и Дядо Мраз, за да видиш, че той никак не е бездействал през цялата година.
Затова събирай сили за новия житейски крос през 2018та, като събереш наличните си ентусиазъм и приятели, и я посрещни с отворено сърце. Щастието не търпи да бъде отлагано.

Животът е такъв, какъвто е тук и сега.

Автомобилен транспорт

Предлагат Росен Желязков за транспортен министър

Пореден коалиционен съвет се проведе вчера. Този път управляващите трябваше да обсъдят кой да бъде новият министър на транспорта. Предложението е това да е Росен Желязков. След трагедията край Своге, […]

Автомобилен транспорт

Петър Курумбашев: Всяка държава в ЕС трябва да реши как да регулира автобусните си превози

Всяка държава трябва сама да реши дали да създаде регулаторен орган, който да контролира автобусния транспорт, коментира евродепутатът Петър Курумбашев. На среща с бранша, организирана от Форума за Балкански транспорт […]