Отличните условия на труд в БДЖ: -10 градуса в отопляемо хале, преспи в кабината (снимки)

Служителите на БДЖ продължават да споделят снимки от прекрасните условия на труд, при които работят в жп превозвача в професионалните групи в социалните мрежи.

OFFNews вече ви показа стола на машинистачадъра на машиниста, който е крайно необходим в течащата кабина на локомотива, както и стаите за почивка на превозните бригади, които на много места в страната са в по-окаяно състояние от повечето затвори у нас.

Сега е време да видите и какво е да работиш в „отопляемо хале“. Снимките всъщност са в два различни обекта, а според авторите им в едното температурата днес е била минус 8 градуса, а в другото – минус 10 градуса.

А това пък са снимки от електрическа мотриса от 32 серия, която не е бракувана, а в движение. Просто прозорците не се затварят плътно.

Всичко това еднозначно показва в какво състояние са БДЖ под вещото ръководство на централния нападател на абсолютните аматьори „Локо БДЖ“ Владимир Владимиров, който е несменяем шеф на жп компанията при всички правителства на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Източник: https://offnews.bg/ikonomika/otlichnite-uslovia-na-trud-v-bdzh-10-gradusa-v-otopliaemo-hale-pres-675832.html

Коментари от Facebook

Автомобилен транспорт

Край Българово: Откраднаха предпазната ограда на аутобана

Неизвестни апаши задигнали част от предпазната ограда на автомагистрала „Тракия“. Ударът е направен през почивните дни. От пътната агенция увериха, че са предприели незабавни мерки за възстановяване на липсващите 120 метра от съоръжението. Липсата […]

ЖП транспорт

Жп синдикат: БДЖ се източва и се води към фалит

БДЖ се води към умишлен фалит, заявиха от „Първи частен синдикат“ по повод скандалната процедура за ремонт на локомотиви, за която министърът на транспорта Ивайло Московски възложи спешна проверка на процедурата по ЗОП. […]

ЖП транспорт

Моделът на железниците – генерално сбъркан

За разлика от слепия дядо Йоцо от разказа на Иван Вазов, ние, зрящите, виждаме как в днешните времена българската железница се запътва към историята. В последните години тя е популярна […]