Отличните условия на труд в БДЖ: -10 градуса в отопляемо хале, преспи в кабината (снимки)

Служителите на БДЖ продължават да споделят снимки от прекрасните условия на труд, при които работят в жп превозвача в професионалните групи в социалните мрежи.

OFFNews вече ви показа стола на машинистачадъра на машиниста, който е крайно необходим в течащата кабина на локомотива, както и стаите за почивка на превозните бригади, които на много места в страната са в по-окаяно състояние от повечето затвори у нас.

Сега е време да видите и какво е да работиш в „отопляемо хале“. Снимките всъщност са в два различни обекта, а според авторите им в едното температурата днес е била минус 8 градуса, а в другото – минус 10 градуса.

А това пък са снимки от електрическа мотриса от 32 серия, която не е бракувана, а в движение. Просто прозорците не се затварят плътно.

Всичко това еднозначно показва в какво състояние са БДЖ под вещото ръководство на централния нападател на абсолютните аматьори „Локо БДЖ“ Владимир Владимиров, който е несменяем шеф на жп компанията при всички правителства на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Източник: https://offnews.bg/ikonomika/otlichnite-uslovia-na-trud-v-bdzh-10-gradusa-v-otopliaemo-hale-pres-675832.html

Автомобилен транспорт

Симеон Славчев от Група 5: Без коли в центъра на София при мръсен въздух, помощи за ток, не за дърва

Енергийни помощи за ток и газ, а не на твърдо гориво, подмяна на отоплителните системи на гражданите – където е възможно газифициране и подмяна с отоплителни уреди, които да работят на ток […]

Uncategorized

Високоскоростен влак дерайлира в Анкара

Вискоскоростен влак катастрофира в Анкара. Загинали са най-малко четирима души, 43-има са ранени, съобщи губернаторът на Анкара Васип Шахин. Катастрофата е станала в 6,30 ч. местно време, когато скоростният влак потеглял от […]

Автомобилен транспорт

Наши превозвачи тръгват на бунт към Брюксел

Българските автомобилни превозвачи подготвят протест в Брюксел заради новия Пакет за мобилност, приет преди дни от министрите на транспорта от ЕС, обявиха вчера представители на автомобилния бранш след среща с […]