Отличните условия на труд в БДЖ: -10 градуса в отопляемо хале, преспи в кабината (снимки)

Служителите на БДЖ продължават да споделят снимки от прекрасните условия на труд, при които работят в жп превозвача в професионалните групи в социалните мрежи.

OFFNews вече ви показа стола на машинистачадъра на машиниста, който е крайно необходим в течащата кабина на локомотива, както и стаите за почивка на превозните бригади, които на много места в страната са в по-окаяно състояние от повечето затвори у нас.

Сега е време да видите и какво е да работиш в „отопляемо хале“. Снимките всъщност са в два различни обекта, а според авторите им в едното температурата днес е била минус 8 градуса, а в другото – минус 10 градуса.

А това пък са снимки от електрическа мотриса от 32 серия, която не е бракувана, а в движение. Просто прозорците не се затварят плътно.

Всичко това еднозначно показва в какво състояние са БДЖ под вещото ръководство на централния нападател на абсолютните аматьори „Локо БДЖ“ Владимир Владимиров, който е несменяем шеф на жп компанията при всички правителства на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Източник: https://offnews.bg/ikonomika/otlichnite-uslovia-na-trud-v-bdzh-10-gradusa-v-otopliaemo-hale-pres-675832.html

Автомобилен транспорт

Предлагат Росен Желязков за транспортен министър

Пореден коалиционен съвет се проведе вчера. Този път управляващите трябваше да обсъдят кой да бъде новият министър на транспорта. Предложението е това да е Росен Желязков. След трагедията край Своге, […]

Автомобилен транспорт

Петър Курумбашев: Всяка държава в ЕС трябва да реши как да регулира автобусните си превози

Всяка държава трябва сама да реши дали да създаде регулаторен орган, който да контролира автобусния транспорт, коментира евродепутатът Петър Курумбашев. На среща с бранша, организирана от Форума за Балкански транспорт […]

Автомобилен транспорт

Евродепутатът Петър Курумбашев и ФБТИ организират дискусия с автобусните превозвачи върху втория пакет за мобилност

Форумът за балкански транспорт и инфраструктура (ФБТИ) и Петър Курумбашев, член на ЕП и ма комисията по транспорт и туризъм в него организират среща – дискусия по предложението на Европейската […]