Георги Свиленски: Необходима е нова Републиканска транспортна схема

Необходима е нова Републиканска транспортна схема. Това заяви Георги Свиленски, председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на левицата в Мъглиж.

Той, заедно с депутата Георги Гьоков, посети община Мъглиж, предвид частичния вот за общински кмет на 28 февруари. „Решихме да участваме в тези избори със собствена кандидатура, залагайки на икономиста – финансист Миглена Филипова, защото е местен човек, живее в Мъглиж, познава проблемите и има решения за тях. Убедени сме, че ще управлява с доверието на своите съграждани“, подчерта Свиленски. Според него информацията, която се получава за Община Мъглиж е, че има неясно финансово състояние и е от изключително значение това да се промени, местното самоуправление да бъде прозрачно и максимално открито, каквото досега тук не е имало. Граждани поставиха и най-наболелият проблем – липсата на транспорт в община Мъглиж.

Автомобилен транспорт

Фотоволтаични панели за по добра ефективност

Датската компания за автомобилен транспорт Dania Connect получи три нови камиона Mercedes Actros с прибиращи се слънчеви панели. Панелите подобряват разхода на гориво, а също така и позволяват да се […]