Международен железопътен форум и конференция (IRFC 2020)

Седмият международен IRFC 2020 (Международен железопътен форум и конференция) ще се проведе от 1 до 3 април 2020 г. в Прага, под мотото „Нека заедно да изградим ново поколение железопътни линии“.

IRFC 2020 е едно от водещите събития в международния железопътен календар и ще събере топ ръководители и вксперти в областта на железопътния транспорт и логистиката, клиенти, влиятелни политици и институции от цяла Европа.

Основните теми на тази предстояща конференция са свързани с предстоящите промени в областта на законодателството, научните изследвания и технологиите, които са решаващи за бъдещето на железопътния транспорт с акцент върху всички железопътни зони и са следните:

1. Транспорт в ЕС след 2021 г.

2. Европейска железопътна агенция като Европейски орган

3. Изследвания и иновации след 2021 г. – Мотивация за страни от Централна и Източна Европа

4. Перспектива на свързването TEN-T и „Пътят на коприната“

5. Бъдеща високоскоростна железопътна мрежа в рамките на Централна и Източна Европа

Патронажът на конференцията IRFC 2020 е поет от значими европейски институции и организации, като UNIFE, ERA, CER, Shift2Rail, UIC и OSJD.

Организаторите на конференцията високо оценяват сътрудничеството с българската асоциация RASTIA в рамките на IRFC 2020!

Онлайн регистрацията за участниците в конференцията е достъпна на https://irfc.eu/en/registration/

Всички условия за потенциални спонсори, които биха искали да направят компанията си по-видима за света, и друга актуална информация можете да намерите на www.irfc.eu.

В случай на въпроси относно конференцията IRFC 2020, моля, не се колебайте да се свържете с организатора https://irfc.eu/en/contact/.

Членовете на организаторския екип с нетърпение очакваме да се чуят с вас скоро.

Не пропускайте това изключително железопътно събитие през 2020 г. в Чехия и се срещнете с експертите от железопътния свят в сърцето на Европа.

Източник: https://irfc.eu/en/

ЖП транспорт

Най-добрите гари в Европа

Железопътният транспорт остава един от най-евтините. А в контекста на пандемията и пътуването на по-къси разстояния е предпочитан пред авиационния, най-малкото поради наличието на повече площ. Consumer Choice Center публикува […]