Международна конференция на тема „Публично-частното партньорство: инструмент за постигане на Целите за устойчиво развитие на ООН“

Международната конференция „Публично – частното партньорство: инструмент за постигане на Целите за устойчиво развитие на ООН“ има за своя цел да популязира Целите за устойчиво развитие на ООН и начините за тяхното реализиране.

          Конференцията ще събере на едно място представители на публичния и частния сектор, за да демонстрира ползите от публично-частното партньорство. Tози иновативен начин за управление и изпълнение на проекти ще бъде представен като инструмент за постигане на Целите за устойчиво развитие на ООН.      

По време на панелите, включени в програмата на конференцията, ще бъдат дискутирани проблемите, пред които е изправен Светът в XXI век, които ООН определя за свои Цели, както и начините, по които те могат да бъдат реализирани.         

          Програмата на конференцията е разделена на три основни панела, по които ще се дискутира – „Екология“, „Икономика“ и „Социален“. Във всеки от панелите ще участват гост лектори от страната и чужбина, всеки от който експерт в своята област. Лекторите ще представят иновативни методи за разработване на проекти чрез сътрудничество между публичния и частния сектор. След приключване на всяка презентация ще има възможност за задаване на въпроси и получаване на отгвори от експерти в областта на съответния панел.  

          На конференцията ще присъстват официални гости от Министерски съвет, Министерството на околната среда и водите, Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерство на икономиката, Министерство на труда и социалната политика, представители на местната власт в България, представители на международни организации, посланици, дипломати, медийни и институционални партньори. 

          Работните езици на конференцията ще бъдат български и английски. За целите на конференцията ще бъде осигурен симултанен превод от екип преводачи.       

За контакти:
          адрес: Bulgaria, Sofia 1404, 81B Bulgaria Blvd., Floor 5, Office 12   
          e-mail: office@cream-bulgaria.com
          телефон: 00359 2 843 3073    

Дата: 28.11.2019г. от 09:00ч.
Място: гр.София, „
Sofia Hotel Balkan”, зала „Средец“

Конференцията е организирана от
C.R.E.A.M. Bulgaria PPP Alliance и е подкрепена от C.R.E.A.M. Europe.

Автомобилен транспорт

Димитър Димитров, Камара на автомобилните превозвачи: Служебният транспортен министър може да помогне много на автомобилния бранш дори и без да пипа нормативната уредба

Господин Димитров, от днес транспортното министерство се поема от нов служебен министър. Какви са очакванията на автомобилния бранш към него? Първо искам да честитя новия пост на г-н Тодоров. Въпреки […]

Автомобилен транспорт

Георги Тодоров ще бъде служебен министър на транспорта

Георги Георгиев Тодоров ще бъде служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, съобщиха от президентството. Георги Тодоров е магистър по право. Професионалната му кариера преминава през Министерство на транспорта, […]