Нова мания: Футболни звезди замениха скъпите коли с електрически велосипеди

Футболните звезди обичат скъпите играчки и най-вече мега луксозните автомобили. Нова мания сред тях обаче заменя колите с електрически велосипеди.

Първо на двете гуми се качиха Жерар Пике, Лео Меси и Сеск Фабрегас, които използваха модели на технологичната компания Greyp Bikes.

Сега пък доста французи са се запалили от електрическите велосипеди на KWheels. Карим Бензема, Бенжамен Менди, Набил Фекир и Левин Курзава са само част от гордите притежатели на велосипедите. Към тях се присъединяват южноамериканците Тиаго Силва и Анхел Ди Мария, които могат да бъдат видяни на страницата на компанията в Instagram.

Градски транспорт

БТПП се включва в проект за изграждане на градска железница в София

Българска търговско-промишлена палата (БТПП) се включва в проекти за изграждане на градска железница в София, подобряване услугата в крайградските райони на столицата и скоростни ЖП връзки. Проведе се среща между […]

Автомобилен транспорт

Въпреки COVID-19: Заплатите на шофьорите в столичния транспорт скачат с 10%

„Продължава изпълнението на споразумението, прието през 2019 г., за увеличението на заплатите на работещите в градския транспорт от 1 март 2021 г. с 10%“. Това бе потвърдено на среща между […]