Act intercultural 2

От 12 до 20 септември по проект Act intercultural, в Румъния- с. Милковени,  района на гр. Тимишоара, се проведе неформално обучение свързанo с кандидатстването на младежи за работа. Участваха над 40 души от 6 страни-  Румъния, Унгария, България, Италия, Холандия и Чехия. Целта на този проект е младежите от селските райони да станат по-активни при интервю за работа на всяко ниво, предимно в транспортния и логистичния сектор.
С този проект се увеличиха познанията на младежите от селските райони за това как да се представят на интервю, за да си намерят работа. Той се реализира благодарение на програма Еразъм + и след приключването му всички участници получиха сертификат Youth pass. 
Русенската асоциация за помощ на обществото и младите хора RAPO и участниците в последния проект, препоръчват участието на заинтересовани младежи в подобни проекти с различни тематични направления, с цел подобряване на техните  ключови компетенции. 
Автор: Л. Иванов /L. Ivanov/
волга
Автомобилен транспорт

Автомобилът “Волга” възкръсна (СНИМКИ)

май 21, 2024

Русия се насочва към местното производство на автомобили, след като ембаргото ограничи сериозно вноса и присъствието на чуждестранни авто…