Безплатен билет с Wizz Air срещу всяка резервация днес

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви, че подарява билет срещу всеки, който е резервиран в рамките на днешния 19 май.
Условията важат само за днес. Промоцията е заради днешната 10-а годишнина от създаването на компанията.
 
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа* днес отбелязва 10-та годишнина от първия си полет на 19 май 2004 от Катовице в Южна Полша до Лондон Лутън. Wizz Air е създадена с амбицията да направи летенето по-достъпно за гражданите на Централна и Източна Европа. Към края на 2013 е превозила общо 69 милиона пътници. Настоящата мрежа на Wizz Air е изградена от над 300 линии и 96 дестинации през 35 държави. През финансовата 2014, Wizz Air е превозила 13.9 милиона и очаква да посрещне на борда още много повече пътници през идващите години.
 
Постоянно развивайки своето нискотарифно предложение, Wizz Air се надява да изгради своя успех, търсейки още възможности в съществуващите страни и отваряне към нови пазари, които в миналото определено са изпитвали недостиг на нискотарифни превозвачи.
 
За да отбележи този специален повод и да покаже своята признателност към всички свои клиенти, Wizz Air подарява всяко второ място във всеки полет за резервации, направени днес до полунощ на wizzair.com.
 
Изпълнителният директор на Wizz Air Йозеф Варади, каза: "Много съм горд да съм част от такова важно събитие. Ние стигнахме този ден след 10 години на упорита работа с изключителен екип от професионалисти. През последните 10 години наблюдаваме бърз растеж и постоянна иновативност, които дават на клиентите ни свободата да пътуват и да изпитат нови преживявания и възможности. С навлизането на Wizz Air и нейният отдаден екип в следващото си десетилетие, ще продължим да предизвикваме конкурентите и да предлагаме ниски оферти и отлично обслужване. Днес искам да благодаря на всички наши клиенти за тяхната лоялност и за това, че са част от невероятното пътешествие Wizz Air."
 
Източник: www.cross.bg
ЖП транспорт

Товарните влакове между Турция и Китай вече се движат редовно по график

Първият Китай-граница влак от Турция тръгна на 4 декември миналата година, а вторият току-що пристигна в централно разположения китайски хъб. Услугата ще работи два пъти месечно. Това е положителен старт […]

ЖП транспорт

Flixmobility с жалба пред Европейската комисия против държавна помощ на ДойчеБан

FLIXMOBILITY, германското дружество с отворен достъп Flixtrain и автобусния оператор на дълги разстояния Flixbus, подаде официално оплакване пред Европейската комисия (ЕК) за милиарди евро държавни помощи, предоставени на германския железопътен […]

ЖП транспорт

Много скъпо. Много бавно. Много опасно. Що е то? БДЖ трябва да умре…

Какво се случи след – продължение на историята от 2016 г. Компания Български държавни железници (БДЖ) e един от редовните сюжети на „Черната книга на правителственото разхищение“. Годишното издание им посвети […]