Безплатен билет с Wizz Air срещу всяка резервация днес

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви, че подарява билет срещу всеки, който е резервиран в рамките на днешния 19 май.
Условията важат само за днес. Промоцията е заради днешната 10-а годишнина от създаването на компанията.
 
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа* днес отбелязва 10-та годишнина от първия си полет на 19 май 2004 от Катовице в Южна Полша до Лондон Лутън. Wizz Air е създадена с амбицията да направи летенето по-достъпно за гражданите на Централна и Източна Европа. Към края на 2013 е превозила общо 69 милиона пътници. Настоящата мрежа на Wizz Air е изградена от над 300 линии и 96 дестинации през 35 държави. През финансовата 2014, Wizz Air е превозила 13.9 милиона и очаква да посрещне на борда още много повече пътници през идващите години.
 
Постоянно развивайки своето нискотарифно предложение, Wizz Air се надява да изгради своя успех, търсейки още възможности в съществуващите страни и отваряне към нови пазари, които в миналото определено са изпитвали недостиг на нискотарифни превозвачи.
 
За да отбележи този специален повод и да покаже своята признателност към всички свои клиенти, Wizz Air подарява всяко второ място във всеки полет за резервации, направени днес до полунощ на wizzair.com.
 
Изпълнителният директор на Wizz Air Йозеф Варади, каза: "Много съм горд да съм част от такова важно събитие. Ние стигнахме този ден след 10 години на упорита работа с изключителен екип от професионалисти. През последните 10 години наблюдаваме бърз растеж и постоянна иновативност, които дават на клиентите ни свободата да пътуват и да изпитат нови преживявания и възможности. С навлизането на Wizz Air и нейният отдаден екип в следващото си десетилетие, ще продължим да предизвикваме конкурентите и да предлагаме ниски оферти и отлично обслужване. Днес искам да благодаря на всички наши клиенти за тяхната лоялност и за това, че са част от невероятното пътешествие Wizz Air."
 
Източник: www.cross.bg
Воден транспорт

БСП: ГЕРБ бърза да назначи „политически калинки“ в края на мандата

В края на мандата си ГЕРБ се опитва да овладее колкото се може повече властови структури чрез назначаването на директори на държавни предприятия, това обяви депутатът от  БСП Христо Проданов. […]

Автомобилен транспорт

Автобусни превозвачи кандидатстват за финансова помощ от утре

От днес автобусните превозвачи може да кандидатстват по мярката за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за бранша. Общият ресурс на схемата е 30 млн. лв., като всяка фирма може да […]

Автомобилен транспорт

Лобизъм сви три пъти прогнозните приходи от тол-системата

Лобистките „хватки“, прилагани  активно и системно от фирмите за тежкотоварен автомобилен транспорт  у нас, са  основната причина приходите  от въведената на 1 март тол система да паднат  три пъти под […]