Читателите в германия избраха TimoCom за „Най-добрата марка“

TimoCom спечели за седми пореден път отличието в категорията „Борси за товари“ на наградата „Най-добрата марка“. На това мнение бяха 8 430 читатели на „lastauto omnibus“, „trans aktuell“ и „FERNFAHRER“. Наравно с гигантите в бранша, като Mercedes-Benz и Schmitz Cargobull в съседните категории, най-голямата транспортна платформа в Европа успя да се качи отново на почетната стълбичка.

Наградата, създадена от издателство ETM, е признание за всеотдайността при разработването на иновативни продукти и услуги за транспортния бранш. TimoCom имаше главна роля в това със своята борса за товари TC Truck&Cargo®. Спечелената награда беше получена от маркетинговия директор Кристоф Тесинга на тържествена церемония на 11 юни в Голдбергверк във Фекбах: „За нас е особена чест, че читателите ни избират за седми път в категория „Борси за товари“, понеже те са тези, които работят ежедневно с нашия софтуер. Няма по-добро признание за качеството. Радвам се, че значимостта на нашата фирма продължава да нараства.“

Решение за проследяване, мобилен достъп и многобройни оферти
ІТ компанията се открои най-вече чрез мобилния достъп и допълнителните функции, чрез които борсата за товари се свързва с решението за калкулиране и проследяване TC eMap®. Главният представител Марсел Фрингс потвърждава мнението на читателите: „Това че приложението се посреща добре се вижда от нарастващия брой на потребителите. Към момента повече от 4 200 потребители редовно влизат мобилно през приложението транспортен барометър в своята безплатна програма. Те имат достъп отвсякъде до ежедневните до 450 000 оферти за товари и товарни обеми в Европа.“ Освен това и при TC eMap® има все повече потребители и телематични партньори: „Към момента нашите потребители могат едновременно да показват над 130 телематични системи на една карта. Те, разбира се, печелят от отново подобрената през тази година работа с програмата“, добавя Фрингс.