Два влака за София сточт блокирани на бургаската гара

Два влака за София са блокирани на бургаската гара близо час и половина. Никой не ни обяснява нищо, просто не тръгват. Докога БДЖ ще се гаври с нас, недоволстват изнервени пътници, които изпратили сигнал до Flagman.bg.
 
„Безобразие! Бързи влакове били! Единият трябваше да тръгне в 14,15 часа, а другият – в 14,55 часа по разписание. Още висим на гарата и никой не ни казва защо не потегляме. Ако това се случи в нормална европейска държава, БДЖ сигурно ще бъде закрито”, ядосва се Силвия, която пътува с влака в 14,15 часа и ще обикаля цялата страна 11 часа, за да стигне до столицата.
 
„Не стига, че пътуваме двойно по-дълго заради някакви ремонти. 12 часа влаковете обикалят, за да минем няма и 500 км. Закрийте я тази държавна железница, която не спира да краде от нас. Само протестират за още и още, а вижте какво ни предлагат”, каза изнервената млада жена.
Източник: Novini.bg, 21.09.2014
ЖП транспорт

Скопие обяви жп линията до България за „ключов проект“ и задели за нея €29 млн.

Изграждането на жп линията от Северна Македония до България ще е „ключов проект“ за следващата година. Това обяви транспортният министър на страната Благой Бочварски на пресконференция в столицата. Бочварски каза, […]