“Ем Джи 05”: Нашите шофьори карат само нови камиони; чистата стартова заплата е 3200 лева

"Нашите шофьори карат само нови камиони. Нямат проблеми със сервизното обслужване, включително смяната на гуми, из цяла Европа." Това споделят от българската фирма за международен транспорт "Ем Джи 05".

Това е възможно благодарение на новаторския модел на работа на "Ем Джи 05". Тя е единствената компания у нас, която НАЕМА нови влекачи и ремаркета от други транспортни фирми, а не ги закупува. Камионите се връщат на притежателя преди изтичане на гаранцията (след не повече от 3 години) и се вземат нови. По този начин шофьорите се чувстват винаги комфортно и карат "композиции" в пълна гаранция.

Под наем са дори и гумите. Не се налага шофьорите да се отклоняват от курса си и да търсят сервиз, който да ги "вземе", а сервизите идват при тях на място, в удобно за водачите време.

Заплатите на наетите от "Ем Джи 05" шофьори са едни от най-високите в индустирята в България: започват от 3200 лева чисто, а на третата година достигнат до 4100 лева. На всеки шофьор се предлага обучение и безплатно работно облекло. Ако шофьор поиска съдействие, веднага му се оказва: фирмата работи 24 часа в денонощието.

Моделът на "Ем Джи 05" позволява добро планиране и бърза реакция. Когато има нови договори, веднага се осигуряват допълнителни превозни средства и работа. До 48 часа след сключване на договор за нова дейност, шофьорът може да тръгне на път. Това не е възможно, ако камионът не е под наем – първо се поръчва, после се чака доставка и т.н., което може да коства самата поръчка.

"Когато се превозват храни, най-важното нещо е да се спази срокът на доставка", коментират от "Ем Джи 05". "Кошмарно е камион да спре. Една от гаранциите това да не се случи, е да е нов, взет под наем. Нашият модел позволява да планираме пускането на нови камиони с шофьори напред във времето и ни прави конкурентни в Европа", допълват от там.
Почти цялото сезонно производство на ябълки в Северна Италия се превозва в Европа от родната фирма. "Ем Джи 05" транспортира и продуктите на най-големия европейски производител на концентрати за мляко и мармалад, както и хранителните изделия на eдин от лидерите в хранителните стоки, с 15 000 магазина в 12 европейски страни.

Компанията започва дейност през септември 2011г. с 2 камиона "на старо" и 5-ма служители. Сегакамионите и ремаркетата са вече над 50, а служителите – над 80. До края на 2016 г. ще бъдат открити още 20 нови работни места.

"Ем Джи 05" специализира в хладилни превози на хранителни стоки (т.нар."температурен транспорт") извън България, на територията на Европейския съюз. Авторитетна бизнес класация я поставя на второ място сред най-бързо развиващите се компании в бранша у нас.

Камионите се наемат от "ПИМК" (най-голямата транспортна фирма у нас) и от "Агри-М" (местния дилър на Scania), а гумите – от Michelin.
Повече информация за новите работни места на "Ем Джи 05" – от отдел "Човешки ресурси"на телефони (032) 398 388 или (0892) 293809.

Източник : www.dnevnik.bg

волга
Автомобилен транспорт

Автомобилът “Волга” възкръсна (СНИМКИ)

май 21, 2024

Русия се насочва към местното производство на автомобили, след като ембаргото ограничи сериозно вноса и присъствието на чуждестранни авто…