Фирмата изпълнител на Керченския мост говори за работниците и техните заплати

Средната работна заплата на работниците, които участват в изграждането на транспортна преминаване през Керченския проток, е 25 до 35 хиляди рубли, експерти и технически персонал да получават 75-80 хиляди рубли, каза той пред репортери транспорт пресичане строителство директор на компанията през Керченския пролив "Stroygazmontazh" Леонид Ryzhenkin.
Строителство на транспортна преминаване през Керченския проток в Крим. архивен снимка
© РИА Новости. Алексей Druzhinin
Цената на Керченския мост няма да се увеличи, заяви ръководителят на Uprdor "Таман"

"Най-популярни от Кримската строителни работници на моста са стоманени фиксажи конкретни работници и средната им заплата е около 35 хиляди нискоквалифицирани работници получават около 25 хиляди специалисти и технически персонал -… 75-80 хиляди рубли", – каза Ryzhenkin. Според него, строителството, участващи 3.3 хиляди работници.

"Заплатите се изплащат навреме, всички условия за работа и почивка на работниците, създадени в Таман и Керч брегови градовете организираното гражданско капацитет 6000 души, а за растителна голяма трапезария, баня с душ, вана и пералня, детски площадки." – Допълни Ryzhenkin.

Глава PKU Uprdor "Таман" Roman Новиков, от своя страна, отрече слуховете, че строителството на моста не Керченския привличат местните жители. "Нашите врати са отворени за цялата работа за нас и Crimeans, и kerchane, пребиваващи на територията, Краснодар и Ростовска област, Ставропол Територия на табуто върху заетостта на местните жители, ние не съществуват основен критерий -… опит и квалификация", – Новиков подчерта.
Строителите Керченския мост създава първата военноморска подкрепа
Строителите Керченския мост създава първата военноморска подкрепа

Както вече беше съобщено, 13 септември мост строители завършили създаването на основна инфраструктура подкрепа от двете страни на пролива Керч. Готов технология, складове и промишлени обекти, временни места за акостиране, поръчани строители на градове, построени 30 км на временни пътища.

Керч мост ще бъде най-дългата в Русия, дължината му е 19 км. Изграждането му започва през февруари 2016. Bridge планирано да започне през 2018 г. За трафик на превозни средства.

Източник : www.ria.ru

 
 
 

ЖП транспорт

Железничари с отворено писмо до транспортния министър

На дневен ред може би е необходимо предприемането на стъпки за изготвяне и приемане на национална транспортна политика, както и актуализиране на търговските политики в железопътните дружества с цел привличане […]

ЖП транспорт

Бившият директор на НКЖИ Красимир Папукчийски стана зам.-министър на транспорта

Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев са назначени трима заместник-министри. На длъжността заместник-министър на транспорта и съобщенията е назначен Красимир Папукчийски. Заемал е различни ръководни длъжности в Национална компания „Железопътна […]

Автомобилен транспорт

АПИ обяви обществена поръчка за проект на магистрала “Гюешево – Дупница“

Агенция „Пътна инфраструктура“ днес стартира обществена поръчка за избор на изпълнител за изработването на идеен и технически проект с подробен устройствен план – парцеларен план за изграждането на автомагистрала „Гюешево […]