Гневни шофьори блокираха пътя за Дунав мост 2

Гневни шофьори на ТИР-ове блокираха втората /скоростната/ лента по пътя към Дунав мост 2 . Окупацията им продължи около 3-0 минути. Хората заявиха, че са бесни от забавянето на обработката на документи, което редовно предизвиква колбони от камиони.
Иначе днес се изви 5-километрова опашка от около 200 тира край Дунав мост 2 между Видин и Калафат. Първите в колоната обясниха, че чакат от вчера следобед. Според тях обслужването е бавно.
Според тираджиите, опашките на моста между Видин и Калафат вече са традиционни. Същоато е положението на граничните пунктове при Капитан Андсреево и Калотина. Който не иска да чака, да мине на ферибота в Оряхово, препоръчват шофьори на камиони.
От дружеството за управление на Дунав мост 2 заявиха, че системата за обработка на тировете работи нормално, но трафикът е засилен. През последната седмица по съоръжението са преминали 16 300 превозни средства.
Източник: радио "Видин"
волга
Автомобилен транспорт

Автомобилът “Волга” възкръсна (СНИМКИ)

май 21, 2024

Русия се насочва към местното производство на автомобили, след като ембаргото ограничи сериозно вноса и присъствието на чуждестранни авто…