Гратисчия заплаши да отвлече трамвай

Нередовен пътник заплаши, че ще отвлече трамвай след пререкание с контрольор. Драматичният инцидент станал в сряда сутринта по линията на №22.

Около 60-годишен мъж бил помолен от контрольорите да покаже билет или карта. Той обаче отказал и започнал да крещи, че бил бивш ватман и знае как да отвлече трамвая.

„Тука знам какво да отворя точно и да го спра, ще направя така, че да не продължите повече. Работил съм в системата, ваш колега съм и знам точно какво да направя”, крещял обезумелият мъж.

Той настоявал да бъде пуснат да си върви и дори заявил, че разполага с оръжие. В този момент в трамвая настанал хаос. Една от възрастните пътнички започнала да вика, че й е зле и че й прилошава.

Ватманът спрял машината и буйстващият мъж и контрольорите слезли на спирката на Младежкия театър, а трамваят продължил по пътя си.

Източник : www.BIG5.BG

ЖП транспорт

Министър Алексиев не е притеснен, че в КЗК има 6 жалби по поръчките за новия подвижен състав на БДЖ

май 30, 2023

Вицепремиерът и министър на транспорта Христо Алексиев, който подписа Меморандум за разбирателство за морско сътрудничество между България и Пакистан, заяви в отговор на въпрос на “Хоризонт”, че не вижда нищо притеснително […]

Автомобилен транспорт

Yellow Taxi ще вози пътниците от Летище София

май 30, 2023

Гoлямa пpoмянa щe пocpeщнe пpиcтигaщитe нa Лeтищe Coфия в ĸpaя нa мeceц юни – Yеllоw Тахі бeшe избpaнa зa oбcлyжвaщa ĸoмпaния нa aepoгapaтa. B пpoдължeниe нa 16 гoдини “OK Cyпepтpaнc” […]

снимката е илюстрирана
Въздушен транспорт

Пътници се барикадираха в самолет, кацнал във Варна, вместо в София (Видео)

май 29, 2023

Десетина българи са се барикадирали в самолет, който вместо на летище София, кацнал във Варна. Сагата започнала още в Абу Даби, откъдето самолетът излетял с близо 3 часа закъснение. Инцидентът […]