Гратисчия заплаши да отвлече трамвай

Нередовен пътник заплаши, че ще отвлече трамвай след пререкание с контрольор. Драматичният инцидент станал в сряда сутринта по линията на №22.

Около 60-годишен мъж бил помолен от контрольорите да покаже билет или карта. Той обаче отказал и започнал да крещи, че бил бивш ватман и знае как да отвлече трамвая.

„Тука знам какво да отворя точно и да го спра, ще направя така, че да не продължите повече. Работил съм в системата, ваш колега съм и знам точно какво да направя”, крещял обезумелият мъж.

Той настоявал да бъде пуснат да си върви и дори заявил, че разполага с оръжие. В този момент в трамвая настанал хаос. Една от възрастните пътнички започнала да вика, че й е зле и че й прилошава.

Ватманът спрял машината и буйстващият мъж и контрольорите слезли на спирката на Младежкия театър, а трамваят продължил по пътя си.

Източник : www.BIG5.BG

ЖП транспорт

Железничари с отворено писмо до транспортния министър

На дневен ред може би е необходимо предприемането на стъпки за изготвяне и приемане на национална транспортна политика, както и актуализиране на търговските политики в железопътните дружества с цел привличане […]

ЖП транспорт

Бившият директор на НКЖИ Красимир Папукчийски стана зам.-министър на транспорта

Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев са назначени трима заместник-министри. На длъжността заместник-министър на транспорта и съобщенията е назначен Красимир Папукчийски. Заемал е различни ръководни длъжности в Национална компания „Железопътна […]

Автомобилен транспорт

АПИ обяви обществена поръчка за проект на магистрала “Гюешево – Дупница“

Агенция „Пътна инфраструктура“ днес стартира обществена поръчка за избор на изпълнител за изработването на идеен и технически проект с подробен устройствен план – парцеларен план за изграждането на автомагистрала „Гюешево […]