Ивайло Московски – новият стар министър на транспорта

Ивайло Московски, бивш министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в  първото правителство на Бойко Борисов, поема същия ресор.
 
Московски е роден на 19 юли 1972 година в град Плевен, България. Завършва УНСС със специалност публични финанси, а след това и финансов мениджмънт в Стопанската академия в Свищов.
 
Между 1995 и 1996 г. е инспектор в „София инс“. През лятото на 2009 година става заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията.
 
На 12 февруари 2011 по указание на министър Александър Цветков подписва в качеството си на зам. министър „споразумение за създаване на единен блок на въздушно пространство „Дунав“, което влиза в сила от 2013 година. [1]
 
От 19 май 2011 година става министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията след като предшественикът му Александър Цветков подава оставка.
Източник: Novinite.bg
ЖП транспорт

Оферта от БДЖ: Работите при нас 5 г., не плащате такса във вуз

„Булгартрансгаз“, „Български пощи“, „Винпром АД“, ТЕЦ „Марица Изток 2“ ЕАД, Националната електрическа компания, „Джи Пи Груп“, „Аджибадем Сити клиник“, БДЖ, „Монтюпе“ и т.н. – това са само част от 146-те […]