Излезе от печат брой 1 на списание “Транспортал”

Здравейте, уважаеми читатели,

На 28 април излезе от печат първи брой на специализираното списание за транспорт и инфраструктура „Транспортал“. То ще се разпространява безплатно, като тези от вас, които не могат да получат копие на хартиен носител, ще могат да го свалят безплатно от нашия сайт в pdf-формат (планираме тази опция да бъде активна още в понеделник, 11 май).

В първия брой можете да прочетете ексклузивно интервю с транспортния министър Ивайло Московски, в което той разказва за проблемите на железницата, за отношенията и преговорите с банките – кредитори на БДЖ, за възможността автомобилния бранш да поеме административни функции от държавата, за състоянието на проектите по ОП „Транспорт“. Основен акцент е и идеята на Форума за балкански транспорт и инфраструктура за осигуряването на възможност за пенсионните фондове да инвестират в изграждане на публична инфраструктура в България.

Очаквайте и акценти от провелата се в гр. Шумен конференция за бъдещето на път I-7 и какви са възможностите за изграждането на необходимата инфраструктура.

Вижте списание "Транспортал".