Конспирацията кемтрейлс шашка света

Според популярната теория правителствата пръскат с неизвестни химикали, за да контролират населението и времето

От 1996 г. насам по целия свят се говори за тайния план на правителствата

 

Всяко правителство иска да контролира и разболява населението на страната си, да управлява времето и наличието на храна. Затова службите пръскат опасни неизвестни химикали във въздуха заедно с отработените газове на самолетите. В това вярват привържениците на теорията за кемтрейлс (от англ. – Chemtrails, следи от химикали).

Кемтрейлс се наричат дирите от конденз, които самолетите оставят след себе си в небето. И до днес редица учени изследват дали в тази теория има нещо вярно.

Един от признаците, които привържениците на теорията за кемтрейлс смятат за доказателство, е, че следите се задържат прекалено дълго във въздуха. Според тях дирите трябва да изчезват много по-бързо в небето, ако наистина съдържат само отработени газове от моторите на самолетите.

Вярващите добавят като аргумент за систематичното тровене на населението и данни за увеличени нива на стронций, барий и алуминий в снега и водни проби. Зараждането на конспиративната теория за кемтрейлсите може да се проследи до 1996 г.

Тогава за първи път американските Военновъздушни сили са обвинени, че използват военни самолети, за да „пръскат“ американски граждани с мистериозни субстанции.

Следи от тези теории се запазват и досега. Съвсем наскоро из медиите по целия свят се появи информация, че доказателството за конспирацията най-накрая било открито.

Според публикациите от високите етажи в Кремъл изтекла информация, че в близост до Шанхай е свален самолет с кемтрейлс. Той е бил наблъскан догоре с цистерни с модифициран вирус на свинския грип – отрова, която е била предназначена за разпръскване над населени места в Азия. Китайски медии твърдят, че техни специални части са саботирали самолета на летище „Пудонг“ в Шанхай и той се е разбил скоро след излитането. Самолетът бил собственост на британската компания „Ейвиънт авиейшън“ (Avient Aviation), която според непотвърдена информация има тесни връзки с ЦРУ.

Въпреки че след наскоро проведено изследване от Калифорнийския университет обявиха, че в самолетните следи нямало нищо опасно, скептиците са категорични, че истината се укрива умишлено.

Българи убедени в плана за унищожение

Редица българи също са убедени в конспиративната теория, която става все по-популярна в целия свят. Най-върл привърженик на кемтрейлс е психологът Еленко Ангелов, който от години разяснява из медиите плана за масово унищожение. Той заяви пред „Зодиак“, че досега при него са идвали много пилоти и собственици на частни самолети, които лично потвърждавали за разпръскването на отровните химикали. Те се слагали при техническите прегледи в кутии до двигателите и пилотите нямали право да ги пипат.
„Въпреки че тази зловеща тайна програма се пази в тайна, за широката аудитория отдавна е известно, че кемтрейлс не е мит. За всички е ясно, че следите от самолетите не са просто изпарения, а нещо много по-зловещо, зад което стоят масони и други тайни общества. Моята теория е, че населението се роботизира, като му се внушава апатия“, категоричен е психологът.

Източник : www.trud.bg

Симеон Ананиев
ЖП транспорт

Проф. Симеон Ананиев: От 30 години нищо не се прави за безопасността в жп транспорта

декември 1, 2022

Вчера отново имаше инцидент с влак. Той се блъсна в паднала скала по пътя София –Бургас, между Клисура и Христо Даново. Един от вагоните и локомотивът дерайлираха. Професор Симеон Ананиев, […]

ЖП транспорт

НКЖИ: Дъждът е причина за катастрофата на влака София – Бургас

декември 1, 2022

Дъждовното време е причинило свличането на земна маса, след което скала падна върху железопътната линия София – Бургас. Това заяви за „Хоризонт“ главният ревизор от „Национална компания железопътна инфраструктура“ Кирил […]

Автомобилен транспорт

Кабинетът засекрети тол системата като обект от национална сигурност

декември 1, 2022

С постановление на Министерския съвет Национално тол управление, което е част от структурата на Агенция „Пътна инфраструктура“, е определено за стратегически обект от значение за националната сигурност. Целта е обезпечаване […]