Летим до Ню Йорк и Дубай съвместно с „България Ер“ и Emirates

Националният авиопревозвач "България Ер" подписа договор за сътрудничество с дубайската компания Emirates. Двете авиокомпании ще изпълняват съвместни полети до Ню Йорк и Дубай.
 
Двете дестинации ще бъдат извършвани с едно прекачване. Договорените цени важат както за икономическа, така и за бизнес класа.
 
Полетите до Ню Йорк са на цени от 797 евро и са с прекачване през Милано, а за Дубай пунктът за връзка може да бъде Виена, Атина, Ларнака, Милано, Рим, Амстердам или Франкфурт, съобщиха от националния авиопревозвач.
 
Партньорството между "България Ер" и една от най-важните въздушни превозвачи ще предлага комфорт и високо качество на обслужване при извършването на междуконтинентални полети.
 
Двете авиокомпании са в процес на преговори и за други дестинации, които ще бъдат добавени към съвместното сътрудничество.
Източник: Economic.bg
Воден транспорт

БСП: ГЕРБ бърза да назначи „политически калинки“ в края на мандата

В края на мандата си ГЕРБ се опитва да овладее колкото се може повече властови структури чрез назначаването на директори на държавни предприятия, това обяви депутатът от  БСП Христо Проданов. […]

Автомобилен транспорт

Автобусни превозвачи кандидатстват за финансова помощ от утре

От днес автобусните превозвачи може да кандидатстват по мярката за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за бранша. Общият ресурс на схемата е 30 млн. лв., като всяка фирма може да […]

Автомобилен транспорт

Лобизъм сви три пъти прогнозните приходи от тол-системата

Лобистките „хватки“, прилагани  активно и системно от фирмите за тежкотоварен автомобилен транспорт  у нас, са  основната причина приходите  от въведената на 1 март тол система да паднат  три пъти под […]