На 12 и 13 януари в София няма да се регистрират автомобили

На 12 и 13 януари отдел "Пътна полиция"-СДВР временно няма да извършва регистрация и пререгистрация на моторни превозни средства. Това се вижда от съобщение на сайта на МВР.

Поради възникнал технически проблем във фирмата, ангажирана с изработването на регистрационните табели и невъзможност да бъде изпълнена доставката, отдел "Пътна полиция" временно преустановява дейността си по регистрация и пререгистрация на моторни превозни средства за следващите два дни – 12 и 13 януари.

Служителите от отдел "Пътна полиция" имат готовност да възобновят работата си по регистриране на автомобилите, веднага щом получат заявеното количество табели, се посочва в съобщението.

В края на миналата година в цялата страна имаше пробелми с регистрацията заради липсата на регистрационни табели и обжалването на обявената поръчка за доставката им.

 

Източник: www.dnevnik.bg

ЖП транспорт

Скопие обяви жп линията до България за „ключов проект“ и задели за нея €29 млн.

Изграждането на жп линията от Северна Македония до България ще е „ключов проект“ за следващата година. Това обяви транспортният министър на страната Благой Бочварски на пресконференция в столицата. Бочварски каза, […]