На 12 и 13 януари в София няма да се регистрират автомобили

На 12 и 13 януари отдел "Пътна полиция"-СДВР временно няма да извършва регистрация и пререгистрация на моторни превозни средства. Това се вижда от съобщение на сайта на МВР.

Поради възникнал технически проблем във фирмата, ангажирана с изработването на регистрационните табели и невъзможност да бъде изпълнена доставката, отдел "Пътна полиция" временно преустановява дейността си по регистрация и пререгистрация на моторни превозни средства за следващите два дни – 12 и 13 януари.

Служителите от отдел "Пътна полиция" имат готовност да възобновят работата си по регистриране на автомобилите, веднага щом получат заявеното количество табели, се посочва в съобщението.

В края на миналата година в цялата страна имаше пробелми с регистрацията заради липсата на регистрационни табели и обжалването на обявената поръчка за доставката им.

 

Източник: www.dnevnik.bg

Разкриваме предстоящите промени в железопътния пътнически транспорт в България: нов конкурент на БДЖ ще влезе на сцената от 2025. Научете подробности за избора на превозвач
ЖП транспорт

“Пимк” получи лиценз за жп превоз

март 28, 2024

Българските държавни железници (БДЖ) са пред прага на значими промени, тъй като се очаква прекратяването на техния дългогодишен монопол в ж…