НКЖИ участва в „Национални дни на кариерата“ в Пловдив, Варна, Габрово и Русе

След участието на ДП НКЖИ в най-мащабния кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“, организиран от JobTiger в София, участията продължиха и по график и в страната:

  • Пловдив – 5 април 2022 – Пловдивски панаир, Конгресен център;
  • Варна – 7 април 2022 – Rosslyn Dimyat Hotel;
  • Габрово – 12 април 2022 – Технически университет;
  • Русе – 14 април 2022 – Русенски университет “Ангел Кънчев”.

HR-екипите на Компанията в страната представиха възможностите за кариерно развитие в структурите си пред младите хора. Бяха представени възможностите за професионална реализация в системата, за успешно стартиране на кариерата чрез стажантската програма, програмата за развитие на кадрите чрез обучение на млади специалисти от висшите учебни заведения в системата на НКЖИ  и др.

Основната цел на изложението е потенциалните стажанти, студенти и млади специалисти да открият възможности за професионална реализация.

Форумът осигурява връзката между завършващите и техните първи работодатели.

От „Национални дни на кариерата“ е започнал професионалният път на над 48 000 човека. В изданието участваха над 150 компании и повече от 5 700 посетители.

Трако, изложение на локомотиви и вагони
ЖП транспорт

Trako отвори врати за посетители в Гданск

септември 23, 2023

Trako привлича стотици изложители и десетки хиляди посетители. Толкова голям интерес към събитието със сигурност се дължи на актуалните тенд…

Въздушен транспорт

Хеликоптер изчезна край Гърмен

септември 22, 2023

Хеликоптер е паднал край село Гърмен, което се намира в близост до град Гоце Делчев, съобщи БГНЕС. За момента няма информация за пострадали …