НКЖИ участва за поредна година в Национални дни на кариерата

Експерти по управление на човешките ресурси от НКЖИ за поредна година се включиха в „Национални дни на кариерата”, организирани от Job Tiger.  21-вото издание на най-големият кариерен форум се проведе днес (29 март 2022 г.) в Националния дворец на културата.

По време на събитието HR-екипът представи възможностите за кариерно развитие в структурите си пред младите хора. Бяха представени възможностите за професионална реализация в системата, за успешно стартиране на кариерата чрез стажантската програма, програмата за развитие на кадрите чрез обучение на млади специалисти от висшите учебни заведения в системата на НКЖИ  и др.

Стажантската програма на НКЖИ е създадена като отговор на растящите нужди от млади професионалисти в сферата на железопътния транспорт, както и от нуждата от  задълбочаване на връзките между образованието и работодателите.

автобус с деца катастрофира
Автомобилен транспорт

Автобус с деца катастрофира до Търговище

юни 14, 2024

Автобус с деца е катастрофирал близо до Търговище. Няма пострадали деца при инцидента. Катастрофата е станала малко след 12:00 ч., като автобу…

Влак на бдж
ЖП транспорт

Пътнически влак дерайлира

юни 11, 2024

Затруднено е движението на влаковете, които преминават през Подбалканската железопътна линия поради излизане от релсите на локомотив и дв…