НКЖИ участва за поредна година в Национални дни на кариерата

Експерти по управление на човешките ресурси от НКЖИ за поредна година се включиха в „Национални дни на кариерата”, организирани от Job Tiger.  21-вото издание на най-големият кариерен форум се проведе днес (29 март 2022 г.) в Националния дворец на културата.

По време на събитието HR-екипът представи възможностите за кариерно развитие в структурите си пред младите хора. Бяха представени възможностите за професионална реализация в системата, за успешно стартиране на кариерата чрез стажантската програма, програмата за развитие на кадрите чрез обучение на млади специалисти от висшите учебни заведения в системата на НКЖИ  и др.

Стажантската програма на НКЖИ е създадена като отговор на растящите нужди от млади професионалисти в сферата на железопътния транспорт, както и от нуждата от  задълбочаване на връзките между образованието и работодателите.

Трако, изложение на локомотиви и вагони
ЖП транспорт

Trako отвори врати за посетители в Гданск

септември 23, 2023

Trako привлича стотици изложители и десетки хиляди посетители. Толкова голям интерес към събитието със сигурност се дължи на актуалните тенд…

Въздушен транспорт

Хеликоптер изчезна край Гърмен

септември 22, 2023

Хеликоптер е паднал край село Гърмен, което се намира в близост до град Гоце Делчев, съобщи БГНЕС. За момента няма информация за пострадали …