Qatar Airways предлага 2 билета на цената на 1

Qatar Airways стартира първия по рода си Фестивал на пътешествията, по време на който ще се предлагат много и различни намаления.

Желаещите да пътуват през 2016 г. ще открият разнообразие от предложения, от които самолетни билети за пътуване в икономи и бизнес класа с намаления, започващи от 30%, както и най-атрактивните предложения: 2 билета на цената на 1. Те са най-изгодни, тъй като втория пътуващ заплаща само таксите, и са идеален вариант както за двойки, така и за бизнес пътувания. 

В настоящата кампания ще се предлагат и така наречените прогресивни отстъпки, за 5 човека, резервиращи едновременно, цената е по-ниска, отколкото ако резервират трима. Възможности за хотелско настаняване и наем на автомобили с отстъпки са също част от настоящия Фестивал на пътешествията.

Резервиралите на qatarairways.com/travelfestival ще спечелят и 3 пъти повече бонусни мили.

Фестивалът на пътешествията ще продължи до 17 януари 2016 г. До тогава може да се купи двупосочен билет за пътуване до 15 декември 2016 г. В офертата за двама цената до Токио е 410 евро на човек, Сингапур – 430 евро, Малдиви – 470 евро, Банкок – 435 евро и много други дестинации.

Целта на Qatar Airways е да вдъхнови повече и повече хора да излязат от обичайното, докосвайки се до мечтите си навсякъде по света и правейки това с най-добрата авиокомпания в света.

Източник: www.economic.bg

ЖП транспорт

Товарните влакове между Турция и Китай вече се движат редовно по график

Първият Китай-граница влак от Турция тръгна на 4 декември миналата година, а вторият току-що пристигна в централно разположения китайски хъб. Услугата ще работи два пъти месечно. Това е положителен старт […]

ЖП транспорт

Flixmobility с жалба пред Европейската комисия против държавна помощ на ДойчеБан

FLIXMOBILITY, германското дружество с отворен достъп Flixtrain и автобусния оператор на дълги разстояния Flixbus, подаде официално оплакване пред Европейската комисия (ЕК) за милиарди евро държавни помощи, предоставени на германския железопътен […]

ЖП транспорт

Много скъпо. Много бавно. Много опасно. Що е то? БДЖ трябва да умре…

Какво се случи след – продължение на историята от 2016 г. Компания Български държавни железници (БДЖ) e един от редовните сюжети на „Черната книга на правителственото разхищение“. Годишното издание им посвети […]