„Райънеър“ пуска полети от София до Милано и Рим през ноември

Нискотарифната авиокомпания "Райънеър" (Ryanair) пуска още полети от София до европейски градове. От края на октомври ще може да се пътува ежедневно до миланското летище "Малпенза" и до "Чампино" в Рим като дестинациите ще се обслужват само през зимния период.

Първите еднопосочни билети до Рим и Милано вече са в продажба на сайта с начална цена от 19.99 евро за дати през ноември. На тези цени обаче билети ще могат да се купят до полунощ на 9 февруари, посочват от превозвача.

С новите дестинации превозвачът разширява предлаганите услуги за пътуващите от и до София. През май компанията стартира ежедневни полети до Лондон и два пъти в седмицата до Пиза като еднопосочен билет от София струва съответно 22.99 евро и 19.99 евро. През ноември авиокомпанията ще започне да лети до Брюксел ежедневно и до Дъблин три пъти в седмицата на цени съответно от 19.99 и 29.99 евро.

Източник : www.mediapool.bg

Градски транспорт

БТПП се включва в проект за изграждане на градска железница в София

Българска търговско-промишлена палата (БТПП) се включва в проекти за изграждане на градска железница в София, подобряване услугата в крайградските райони на столицата и скоростни ЖП връзки. Проведе се среща между […]

Автомобилен транспорт

Въпреки COVID-19: Заплатите на шофьорите в столичния транспорт скачат с 10%

„Продължава изпълнението на споразумението, прието през 2019 г., за увеличението на заплатите на работещите в градския транспорт от 1 март 2021 г. с 10%“. Това бе потвърдено на среща между […]