Ужас по пътищата в София! Лека кола помете двойка младежи, колоездач отнесе дядо

Въпреки празниците инцидентите в София не спят. Серия от пътни произшествия се случиха през изминалия час в столицата. В района на кръстовището на бул. „Симеоновско шосе” и бул. „Доктор Г. М. Димитров” лека кола е блъснала двойка младежи, докато са пресичали на пешеходна пътека. Момчето и момичето са на около 25 години. По сериозно е пострадало момчето, то е откарано в болница. На мястото са пристигнали медицински екипи и полиция. Установяват се обстоятелствата около инцидента.
 
Междувременно в „Горубляне” велосипедист е блъснал възрастен мъж и е избягал от мястото на инцидента. Очевидци на случилото се са повикали линейка, която е откарала пострадалия в болница.
 
В района на кръстовището „Никола Габровски” и бул. „Доктор Г. М. Димитров” в квартал „Дианабад” бърз джигит е блъснал възрастна жена и е избягал. Очевидци са подали сигнал до органите на реда. Медицински екип е пристигнал на мястото на инцидента и е откарал жената.

Източник : www.blitz.bg

волга
Автомобилен транспорт

Автомобилът “Волга” възкръсна (СНИМКИ)

май 21, 2024

Русия се насочва към местното производство на автомобили, след като ембаргото ограничи сериозно вноса и присъствието на чуждестранни авто…