16 лв. за сандвич, кафе и вода на летище София

Сандвич за 8 лева и кафе за 4,50 лв. могат да се купят на летището в София. Екип на Нова телевизия сравни цените с тези на няколко европейски летища.
Преди време, след репортаж за високите цени на кафенетата на летището и последвали акции на НАП, там бяха инсталирани автомати за кафе и напитки на по-поносими цени. Те обаче се сложени в края и не се забелязват.

В заведенията за сандвич с малко луканков салам и листо маруля, кафе и минерална вода, пътникът трябва да плати около 16 лева.

На международното летище в Солун цените са в пъти по-ниски. Минералната вода струва 70 стотинки, а кафето около 2,30 лв. Ако си вземем и сандвич, сметката излиза с около 4 лева по-малко, отколкото на софийското летище.

По-евтино е дори във Великобритания, Белгия и Италия.
 
Източник: Dir.bg
Автомобилен транспорт

Обходният път на Бургас ще струва по-скъпо от строежа на магистрала „Хемус“

Започна строителството на северния обходен път на Бургас, съобщи агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Трасето с дължина от 4.7 км и ще струва 57 млн. лв. с ДДС. Това означава, че […]

Въздушен транспорт

Христина Янкова ще е новият председател на борда на „Летище София“ ЕАД

Христина Янкова ще е бъдещият председател на Съвета на директорите на „Летище София“ ЕАД. Това е окончателното решение на Комисията за номиниране, която я класира на първо място в проведения […]