Движението по магистралата между Атина и Солун е блокирано заради наводнения

Движението по магистралата между Атина и Солун е нарушено заради наводнения

Движението на превозни средства между Атина и Солун е нарушено, след като наводнения доведоха до затваряне на пътища в редица участъци на магистралата между двата града, информира гръцката медия Екатимерини.

Поради повишеното количество вода на магистралата полицията разпореди затварянето за движение на участъка от пътната станция Малгара до границата с областта Пиерия. Автомобилите, чиято дестинация е Пиерия, обаче могат да преминават.

За движението в посока Атина са въведени обходни маршрути през магистралата Egnatia.

В другата посока, към Солун, магистралата и страничните ѝ пътища са затворени за всички превозни средства от Лариса до Иматхия.

Старата национална магистрала Волос-Лариса беше отворена за движение в началото на съботния ден, след като беше блокирана поради наводнения. На шофьорите се препоръчва да бъдат внимателни поради оттичането и калта по пътя.

Трако, изложение на локомотиви и вагони
ЖП транспорт

Trako отвори врати за посетители в Гданск

септември 23, 2023

Trako привлича стотици изложители и десетки хиляди посетители. Толкова голям интерес към събитието със сигурност се дължи на актуалните тенд…

Въздушен транспорт

Хеликоптер изчезна край Гърмен

септември 22, 2023

Хеликоптер е паднал край село Гърмен, което се намира в близост до град Гоце Делчев, съобщи БГНЕС. За момента няма информация за пострадали …