Япония: Пиян пътник ухапа стюардеса

самолет в полет, Пиян пътник ухапа стюардеса
Снимка: pixabay.com

Пиян пътник ухапа стюардеса. Полет от японската ANA до САЩ беше принуден да се върне и да кацне в Токио, след като пиян пътник ухапа стюардеса , съобщи днес компанията.

Пътникът, за когото медиите съобщават, че е 55-годишен американец , е ухапал ръката на член на екипажа, наранявайки го леко, докато е бил „напълно пиян“, каза говорител на All Nippon Airways пред AFP.

Инцидентът принуди пилотите на самолета, който имаше 159 души на борда, да направят обратен завой над Тихия океан, за да кацнат на летище Ханеда в японската столица, където пътникът се предаде на полицията , според АНА.

Според японската мрежа TBS пътникът, който е бил арестуван по-късно, е казал на полицията, че „ не си спомня “ поведението си. В социалните медии мнозина сравниха този епизод с „ началото на филм за зомбита “.

Други се оплакват от неволите на японската авиация досега тази година

– с четири други инцидента, които направиха заглавия за малко повече от две седмици.

Най-сериозният беше почти катастрофален сблъсък в Ханеда между самолет на Japan Airlines и по-малък самолет на бреговата охрана на 2 януари. Всичките 379 души на борда на JAL Airbus избягаха точно преди самолетът да бъде обхванат от пламъци. Петима от шестимата души в по-малкия самолет, който помагаше в спасителна операция след голямо земетресение в централна Япония, загинаха.

Съобщава се, че друг полет на ANA е трябвало да се върне в събота, след като е открита пукнатина в прозореца на пилотската кабина на Boeing 737-800.

Автомобилен транспорт

Директорът на Волво: Сделката за въглеродните емисии в транспорта е ключова за реорганизацията на автомобилното производство

април 9, 2024

“Изпълнението на схемата за ценообразуване на въглеродните емисии на ЕС за пътния транспорт е от съществено значение за разработването…