Конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД и на „БДЖ – Товарни превози“ ЕООД

„Холдинг БДЖ“ ЕАД oбявява конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД и „БДЖ – Товарни превози“ ЕООД гр. София – избор на управител/управители на дружеството, по реда на Закона за публичните предприятия.

Място и срок на подаване на документите по т. 4 от обявата: в деловодството на „Холдинг БДЖ“ ЕАД до адрес: гр. София 1080, ул. „Иван Вазов” № 3, всеки работен ден от 08:00 ч. до 16:45 ч., до десетия работен ден от публикуване на обявата, включително.

Място и срок, в който може да се получи информация относно структурата, бюджета, числеността и щатното разписание на персонала в дружеството, както и проект на договора за възлагане на управлението: в сградата на „Холдинг БДЖ“ ЕАД, гр. София, с адрес: ул. „Иван Вазов” № 3, всеки работен ден от 10:00 ч. до 12:00 ч. до десетия работен ден от публикуване на обявата, включително.

Подробна информация:

Източник: „Холдинг БДЖ“ ЕАД

автобус с деца катастрофира
Автомобилен транспорт

Автобус с деца катастрофира до Търговище

юни 14, 2024

Автобус с деца е катастрофирал близо до Търговище. Няма пострадали деца при инцидента. Катастрофата е станала малко след 12:00 ч., като автобу…

Влак на бдж
ЖП транспорт

Пътнически влак дерайлира

юни 11, 2024

Затруднено е движението на влаковете, които преминават през Подбалканската железопътна линия поради излизане от релсите на локомотив и дв…