НКЖИ участва в „Дни на кариерата 2016. ИТ, телекомуникации, аутсорсинг на бизнес процеси“

Експерти на НКЖИ от областта на човешки ресурси, сигнализация и телекомуникации, и информационни технологии представят Компанията в „Дни на кариерата 2016. ИТ, телекомуникации, аутсорсинг на бизнес процеси“. Събитието, което  се организира за седма поредна година от JobTiger, се провежда днес в сградата на Интерпред – Световен търговски център.

Изложението дава възможност на студенти и млади специалисти, които търсят професионално развитие в сферата на информационните технологии и телекомуникациите да се срещнат с компаниите – лидери в тези сектори и да намерят своето работно място.

В тази връзка, служители от съответните сектори в НКЖИ имат готовност да запознаят посетителите на форума с основните дейности и структура на Компанията и да ги запознаят с възможностите за професионална реализация в системата.

В изложението, което ще продължи до 18.00 ч. днес, участват 80 фирми.

Разкриваме предстоящите промени в железопътния пътнически транспорт в България: нов конкурент на БДЖ ще влезе на сцената от 2025. Научете подробности за избора на превозвач
ЖП транспорт

“Пимк” получи лиценз за жп превоз

март 28, 2024

Българските държавни железници (БДЖ) са пред прага на значими промени, тъй като се очаква прекратяването на техния дългогодишен монопол в ж…