НКЖИ УЧАСТВА ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА В ДЕНЯ НА КАРИЕРАТА ВЪВ ВТУ „ТОДОР КАБЛЕШКОВ“

На 13.09.2021 г. се откри официално новата учебна година във ВТУ “Тодор Каблешков”. В приветствието си генералният директор на НКЖИ пожела успех на студентите и им пожела бъдеща кариера в сферата на железопътния транспорт.

Експерти от НКЖИ представиха възможностите за развитие в структурите на компанията. Партньорството между Висшето училище и НКЖИ има дългогодишна история. Служители от отдел „Управление на човешките ресурси“ на НКЖИ запознаха студентите от висшето училище с историята, основните дейности и структура на Компанията. Бяха представени възможностите за професионална реализация в системата, за успешно стартиране на кариерата чрез стажантската програма, програмата за развитие на кадрите чрез обучение на млади специалисти от висшите учебни заведения в системата на НКЖИ и др. Като утвърден и практически доказан образователен и научен център, ВТУ „Тодор Каблешков” е предпочитан източник на кадри за нуждите на НКЖИ.

Участието на НКЖИ във форума традиционно премина при засилен интерес от страна на студентите.

Влак на бдж
ЖП транспорт

Пътнически влак дерайлира

юни 11, 2024

Затруднено е движението на влаковете, които преминават през Подбалканската железопътна линия поради излизане от релсите на локомотив и дв…