Отличните условия на труд в БДЖ: -10 градуса в отопляемо хале, преспи в кабината (снимки)

Служителите на БДЖ продължават да споделят снимки от прекрасните условия на труд, при които работят в жп превозвача в професионалните групи в социалните мрежи.

OFFNews вече ви показа стола на машинистачадъра на машиниста, който е крайно необходим в течащата кабина на локомотива, както и стаите за почивка на превозните бригади, които на много места в страната са в по-окаяно състояние от повечето затвори у нас.

Сега е време да видите и какво е да работиш в “отопляемо хале”. Снимките всъщност са в два различни обекта, а според авторите им в едното температурата днес е била минус 8 градуса, а в другото – минус 10 градуса.

А това пък са снимки от електрическа мотриса от 32 серия, която не е бракувана, а в движение. Просто прозорците не се затварят плътно.

Всичко това еднозначно показва в какво състояние са БДЖ под вещото ръководство на централния нападател на абсолютните аматьори “Локо БДЖ” Владимир Владимиров, който е несменяем шеф на жп компанията при всички правителства на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Източник: https://offnews.bg/ikonomika/otlichnite-uslovia-na-trud-v-bdzh-10-gradusa-v-otopliaemo-hale-pres-675832.html