Променят движението по магистрала „Тракия“

Променят движението по магистрала тракия
Снимка: Труд

Променя се организацията на движение в участък от автомагистрала „Тракия“ на територията на област Бургас от 19 март до 2 април, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Това се налага поради ремонт на фуги на две мостови съоръжения.

Променя организацията на движение в посока Бургас при 339-и км на АМ „Тракия“. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра.

Браншова организация: Субсидията за транспортния бранш се разпределя несправедливо

Движението в посока София се променя при 351-ви км на АМ „Тракия“.Трафикът ще се пренасочва по пътните връзки на пътен възел „Българово“ и ще продължава по магистралата. За изпълнение на строителните работи ще бъде ограничено движението в отсечка от около 900 метра.

Ремонтните дейности на фугите на двете мостови съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен, посочват от АПИ.

В края на февруари бяха подменени повредени осветителни тела в тръбата за София на тунел „Траянови врата“ на автомагистрала Тракия“.

Автомобилен транспорт

Директорът на Волво: Сделката за въглеродните емисии в транспорта е ключова за реорганизацията на автомобилното производство

април 9, 2024

“Изпълнението на схемата за ценообразуване на въглеродните емисии на ЕС за пътния транспорт е от съществено значение за разработването…