В събота, влиза в сила на изменение ограничаване на правото да се евакуират автомобили

За да започнете да използвате karsheringa услуги първо трябва да се регистрирате на сайта на "Delimobilya". Докато обектът е лошо индексиран от търсачките, че не е толкова лесно, ако не знаете точния адрес или името на самата компания.

За да се регистрирате на сайта, който искате да изпратите сканирания на паспорти и шофьорски книжки. В проучването на тези документи и разглеждане на молбите може да отнеме до 24 часа. Ако молбата е одобрена, потребителят може да влезе в офиса "Karshering Russo" или на един от партньорите на услуги и да подпише договор за свободен или да нареди договор за доставка по куриер за такса.

Докато системата е в тестов режим: отговаряте писмо за получаване на фирмени документи не дойде "Gazety.Ru" или да е посочено Е-мейл адрес или чрез SMS. Въпреки това, след около двадесет и четири часа след лечението, "Delimobil" нотифициран от положително решение по искането за регистрация.

Трудности, възникнали по време на регистрацията и популярен блогър Дмитрий Терновский,

"Имам само два варианта – една от средния мениджмънт, която отговаря за регистрацията, не ме познава и аз си помислих:" Сега повече от вземе колата, но след това той започва да критикува "Това, разбира се, са  глупости за такъв сериозен проект !. Вторият вариант –  да те прониже лични данни за глоби. Аз трябва да кажа, че някои наказания за една година съм получвал, всички за незначително превишена скорост "- чудеха Терновский в своя блог.

По-късно блогър пише в писмо до дружеството с искане да се обясни защо му беше отказана регистрация. В своя отговор, "Karshering Russo" обясни, че отделът за сигурност на компанията постави под въпрос автентичността на шофьорската книжка на ищеца, така че "Delimobil" реши да не се влиза в договорни отношения с Терновский.

Въпреки това, за недоволството на популярния блогър е научил лидерство "Karshering Russo", и обеща да реши проблема. Както каза да "Gazeta.ru" той Терновский, се стига до въпроса за управлението на фирмата, след което той е бил своевременно решен.

Аз получих обаждане от "Delimobilya", се извиниха и обясниха, че по въпроси  който имах, отговарят на адвокат, който не знае как да общува с клиенти. Те са правят удар на базата на КАТ, която понякога е колеблива и показва информация за шофьорска книжка. "

Блогърът каза, че за услуги на минута коли под наем може да се твърди от московчани. "Притежаването на автомобил в столицата е станала много по-скъпо, толкова много ще се откажат от личните автомобили. Например, аз често оставям колата у дома и ходя с такси. На минута под наем ясно по-евтино от такси, така че услугата може да печели популярност. "

проект директор Александър Шумски Probok.net също така смята, че услугата ще бъде в търсенето и ще се намали натоварването на московските пътища. "Когато много хора ще използват минути отдаване под наем, вместо да ходят на работа за колата си, до известна степен, това ще облекчи трафика в Москва", – каза "Gazeta.ru" Шумски.

Търсенето на услугата ще – новите технологии невероятно в търсенето сред московчани. В допълнение, много граждани купуват кола само за да го използват в събота и неделя – за тяхната услуга е много удобно ".

ЖП транспорт

Олег Петков: За да управляваш успешно железниците, трябва да си професионалист и да си отговорен пред обществото

март 20, 2023

За да управляваш успешно държавен железопътен транспорт ти трябват две задължителни качества – Чувство за отговорност пред обществото и професионални познания и практически опит.       За съжаление през […]

ЖП транспорт

Положението в железниците ни е трагично – не достигат кадри, заплащането е мизерно

март 17, 2023

Има критичен недостиг на кадри в железниците, а тези, които са останали получават заплащане доста под средното в страната. Тази констатация бе изведена на преден план по време на кръгла […]

Автомобилен транспорт

Започва стрителството на православен храм във ВТУ “Тодор Каблешков”

март 17, 2023

На 27 март 2023 г. от 11:30 часа ще бъде направена първа копка и полагане на основен камък на православен храм „Всички български светии“ в двора на Висшето транспортно училище […]