Разбирате ли от транспорт? Заповядайте на състезание !

SOFIA QUIZ MADNESS & “МОДЕЛИ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ” имат удоволствието да ви поканят на специален ТРАНСПОРТЕН QUIZ в рамките на КвАРТал Фестивал в неделя вечер 17-ти септември от 20:00ч. в Social Station Club, ул. Бачо Киро 8А.


🚋“МОДЕЛИ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ” е авторски хоби проект на макетиста Дариан Георгиев, въплъщаващ разнообразни моделистки техники и познания с една лична страст – транспорта. Моделите се изработват изцяло ръчно, за направата им се позовава на точни чертежи и измервания с идеята за максимална достоверност. Със своите макети Дариан иска да покаже красивата, артистична страна на транспортните средства.
https://www.facebook.com/ModeliGradskiTransport

🚦На 17-ти септември #SOFIAQUIZMADNESS ще ви предизвика с въпроси за най-любопитните факти за историята на транспорта, различни превозни средства, еволюцията и откритията в автомобилния и пътнически транспорт, куриози и тайни, които знаят само посветените и израснали сред пресечките на квартала!

🚦Заповядайте в отбори от 2 до 7 души, като е необходима предварителна резервация. Най-оригиналното транспортно име на отбор ще спечели специален комплимент, а накрая на надпреварата трите най-добри отбора ще си тръгнат със страхотни награди!

Повече информация за събитието може да намерите на фейсбук страницата – https://www.facebook.com/events/259520359734734

Трако, изложение на локомотиви и вагони
ЖП транспорт

Trako отвори врати за посетители в Гданск

септември 23, 2023

Trako привлича стотици изложители и десетки хиляди посетители. Толкова голям интерес към събитието със сигурност се дължи на актуалните тенд…

Въздушен транспорт

Хеликоптер изчезна край Гърмен

септември 22, 2023

Хеликоптер е паднал край село Гърмен, което се намира в близост до град Гоце Делчев, съобщи БГНЕС. За момента няма информация за пострадали …