Пускат полети до Кьолн и Бари

Директни полети до 5 нови дестинации пускат от летище София. Вече ще можем да стигаме без прекачване до Кьолн, Бари, Неапол, Женева и Меминген. Стартът на новите полети беше даден с официална церемония на столичната аерогара.
С воден салют бе изпратен полет W6 4319 по дестинацията София – Женева. Екипажът бе приятно изненадан от домакините с ефектен плодов букет, а заминаващите пътници – с брандирани сувенири и бонбони.
В неделя столичното летище изпрати и заминаващите по друга от новите дестинации – Мюнхен, с музикални изпълнения на саксофонис-та Стефан Бъчваров и безалкохолни коктейли, приготвени от професионални бармани. Събитието се осъществи с подкрепата на Българската асоциация на барманите.
Източник: вестник "Новинар"
 
Автомобилен транспорт

Обходният път на Бургас ще струва по-скъпо от строежа на магистрала „Хемус“

Започна строителството на северния обходен път на Бургас, съобщи агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Трасето с дължина от 4.7 км и ще струва 57 млн. лв. с ДДС. Това означава, че […]

Въздушен транспорт

Христина Янкова ще е новият председател на борда на „Летище София“ ЕАД

Христина Янкова ще е бъдещият председател на Съвета на директорите на „Летище София“ ЕАД. Това е окончателното решение на Комисията за номиниране, която я класира на първо място в проведения […]